Vier op een rij

Vier op een rij

In “Vier op een rij !!!! ” geeft Veronique, pennenvriendin van Jos, een “zware jongen”, vroeger dan afgesproken het sein voor een gijzeling van de toeschouwers. Carla, vrouw van Jos, en Jos zelf, die het complot hebben beraamd om Jos “vervroegd” vrij te krijgen, kunnen niets anders dan te vroeg de gijzeling starten. Dit zorgt er voor dat alles in het werk moet worden gesteld om de cipiers, die buiten de zaal de wacht houden, geen argwaan te doen krijgen en dus moet het toneelstuk dat is begonnen worden uitgespeeld. Toeschouwers die slag om slinger hun handen omhoog moeten steken, acteurs die compleet in de war geraken, de souffleur die de wanhoop nabij is, echte revolvers worden verward met speelgoedrevolvers… Dit alles maakt er een swingende, soms hilarische, maar ook spannende interactieve komedie van..

Auteur : Pol ANRYS

Regie : Luc DE RICK

Spelen mee : Benjamin Vogelaers, Caroline Brees, Dietger Hermans, Dirk Magdelijns, Hannah Paternoster, Inge Vanderborght, Jef Boogaerts, Liesbeth Aerts en Marleen Bollaerts

Voorstellingen op vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019, telkens om 20u00.