Dwazen

Dwazen

Leon Tolchinsky is dolenthousiast als hij een uitnodiging krijgt om als leraar te gaan les geven in het idyllische Oekraïense dorpje Kulyenchikov, anno 1890. Maar zijn enthousiasme verdwijnt al snel als blijkt dat alle inwoners er leven onder een meer dan tweehonderd jaar oude vloek. Iedereen lijdt er aan een chronische domheid en daarom heeft de dorpsdokter hem een uitnodiging gestuurd om zijn dochter te onderwijzen. Hij hoopt op die manier de vloek te verbreken. Er is echter nog een bijkomend probleempje. Leon kan maar vierentwintig uur in Kulyenchikov blijven, anders zal ook hij het slachtoffer van de vloek worden. Maar in plaats van tijdig te vertrekken, wordt Leon verliefd op zijn leerlinge. Zal de vloek toch nog verbroken kunnen worden???

Auteur : Neil Simon

Regie : Jonas Van Thielen

Spelen mee : Matthias Paternoster, Ivo Verlaeckt, Irene Liebens, Tessa Verstreken, Carmen Verstreken, Dietger Hermans, Theo De Windt, Marc Boogaerts, Els Ruyters, Jef Boogaerts.

Voorstellingen op vrijdag 16, zaterdag 17, vrijdag 23 en zaterdag 24 november 2018 !