Seizoen 2018-2019

De Zonnebloem zorgt ervoor dat u tweemaal per jaar kan genieten van een toneelvoorstelling. Zowel in het najaar als in het voorjaar spelen we 3 à 4 voorstellingen.

Binnenkort :

Vier op een rij

Voorstellingen op vrijdag 15, zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019.

auteur : Pol Anrys
Regie : Luc De Rick

In “Vier op een rij !!!!” geeft Veronique, pennenvriendin van Jos, een “zware jongen”, vroeger dan afgesproken het sein voor een gijzeling van de toeschouwers. Carla, vrouw van Jos, en Jos zelf, die het complot hebben beraamd om Jos “vervroegd” vrij te krijgen, kunnen niet anders dan te vroeg de gijzeling starten. Dit zorgt er voor dat alles in het werk moet worden gesteld om de cipiers, die buiten de zaal de wacht houden, geen argwaan te doen krijgen en dus moet het stuk dat is begonnen worden uitgespeeld. Dit alles maakt er een swingende, soms hilarische, maar ook spannende interactieve komedie van.

Spelen mee : Benjamin Vogelaers, Caroline Brees, Dietger Hermans, Dirk Magdelijns, Hannah Paternoster, Inge Vanderborght, Jef Boogaerts, Liesbeth Aerts en Marleen Bollaerts

 

Eerder dit seizoen speelden we :

Dwazen

16/17/23/24 november 2018

auteur : Neil Simon

regie : Jonas Van Thielen

Deze romantische komedie is het verhaal van Leon, een jonge onderwijzer die les gaat geven in een klein dorpje. Onmiddellijk bij zijn aankomst ontmoet hij dorpelingen met een vreemd gedrag. Er is duidelijk iets fout met de inwoners.