Stuk 76: Sarah’s Wals

Sarah’s Wals

Korte inhoud :

De gevierde film- en toneeldiva Sarah neemt afscheid van personen die haar dierbaar waren. Ze vraagt zich af wat geluk is en maakt de balans van haar leven op. Het was een wilde, uitbundige wals waarin sommige herinneringen zo wild zijn, dat ze een deel ervan ongedaan wil maken.

Herinneringen aan Henri. De vriendschap met Henri die zo mooi was, zo puur…Hij hield niet van dat ruige, uitdagende en daarom was hun liefde een aantrekken en afstoten van gevoelens. De ondeugendheid en mateloze overgave aan het leven van David vond ze geweldig.

En dan is er nog een vrouw. In een soort magisch-realisme ontmoet Sarah een vrouw. Iemand aan wie ze haar leven vertelt en door flashbacks laat zien hoe het geweest is of zou moeten geweest zijn. Hebben ze samen een ultieme afspraak….

 

spelen mee : Karla Hoydonckx – Isabel Gysemans – Tessa Verstreken – Lotte Debruyn – Jef Boogaerts – Chantal Bellefroid – Dietger Hermans – Marc Boogaerts en Matthias Paternoster.

werkten mee : Decorploeg o.l.v. Jef Boogaerts – Bart Van Horebeek – Marleen Noppen – Nicole De Vits – Paula Lemmens – Marleen Bollaerts – Silke Vandeputte – Jorina Nackers – Gaston Celis – Matthias Paternoster – Ann Deceuninck

Auteur : Fons Vinck

Regie : Roger Van Gompel

vrijdag 11 en 18 november 2016
zaterdag 12 en 19 november 2016

IMG_5035