Seizoen 2020-2021

De Zonnebloem zorgt ervoor dat u tweemaal per jaar kan genieten van een toneelvoorstelling. Zowel in het najaar als in het voorjaar spelen we 4 voorstellingen.

Binnenkort :

Ge-tic-t

Dokter Stern is de beroemdste en de beste psychiater ter wereld om mensen te helpen bij het controleren en overwinnen van hun tics. In zijn wachtkamer komen Valentine, met haar syndroom Gilles de la Tourette, Alfons met zijn cijfermanie, Blanche met haar smetvrees, Marie die altijd twijfelt of ze thuis alles goed heeft afgesloten en meer dan eens beroep doet op de steun van God, Bob die nooit over lijnen durft stappen en Lili die alles, maar dan ook alles, twee keer zegt, samen voor een langverwachte consultatie. Wanneer dokter Stern blijkt opgehouden te zijn op de luchthaven, besluiten de patiënten om zelf een groepstherapie te organiseren, met alle hilarische gevolgen vandien.

Auteur : Laurent Baffie
Regie : Steven Devillé

Voorstellingen op :

vrijdag 13, zaterdag 14, vrijdag 20 en zaterdag 21 november 2020

 

 

Wachtkamer story

Een zeer joviale tandarts – niet ongevoelig voor vrouwelijk schoon – en zijn patiënten raken verstrikt in het spinnenweb van Madame Denul. Als vaste patiënte denkt ze zich alles te kunnen permitteren. Ze wil door tandarts Smulders behandeld worden voor afschuwelijke kiespijn, maar ze heeft geen afspraak. Alle middelen worden aangewend om zo snel mogelijk in de tandartsstoel te geraken, ten koste van andere patiënten die wel een afspraak hebben.

Verzinsels, diepe verzuchtingen, angsten, frustraties ….. zijn de ingrediënten van een dolkomische mix .

Auteur : Franck Didier
Regie : Jan Verstraeten

Voorstellingen op :

vrijdag 12, zaterdag 13, vrijdag 19 en zaterdag 20 maart 2021