Stuk 67 : Black Comedy

Korte Inhoud :

Het verhaal is simpel. Een beeldhouwer wacht op een mogelijke rijke koper. Om zijn flat op te smukken heeft hij, samen met zijn huidig liefje, de antieke meubelen van zijn afwezige buurman geruild met zijn armoedige spullen. Diezelfde avond komt ook de vader van het liefje, een militair op bezoek. Wanneer alles onder controle lijkt, valt het licht uit en kan het uren duren vooraleer de elektriciteitsmaatschappij opdaagt. Wanneer een angstige buurvrouw steun komt zoeken, de buurman te vroeg terugkomt, de kunstenaar de meubels terug wil smokkelen, de kolonel binnenkomt en de kunstenaar begint uit te kafferen, de hersteller een kunstkenner blijkt te zijn en verward wordt met de echte en het vroegere liefje van de kunstenaar opduikt, gaan de poppen aan het dansen.

Productieteam :

Speelden mee : Julie Lelièvre, Bernard De Ruyver, Karla Hoydonckx, Jef Rasschaert, Matthias Pollers, Muriel Oversteyns, Bert Mercelis en Dirk Magdelijns.

Werkten mee : Luc Mafrans, Jos Berghen, Matthias Pollers, Bart Rasschaert, Muriel Oversteyns, Lieze Everaerts, Bart Van Horebeek, Marleen Noppen, Irène Liebens, Margriet Celis, Marianne Coekaerts, Karla Hoydonckx, Luce Van der ilt, Henri Van Horebeek, Jef Rasschaert, Paula Lemmens, Elke De Prins, Marleen Bollaerts, Marieke Greveraers, Gaston Celis

Regie : Bart Rasschaert

Auteur : Peter Schaffer