2012-11: De Jossen

46247_469832849727016_301197479_n

Kent ge dat gevoel, in groep leven, ieder heeft zijn taak, we kunnen altijd terugvallen op de anderen, alles loopt gesmeerd, we voelen ons veilig en geborgen? Wel, zo gaat het ook in het Josdom. Het is een machine, goed geolied. Maar wat als er een kink komt in de kabel, wat als de machine sputtert, wat als de email begint te craqueleren? Wat gebeurt er dan met de groep? Met het individu?

Een lach is nooit ver weg, maar ook jaloezie, boosheid, gelatenheid, euforie, gefoefel en andere emoties en gedoe komen op u af. Zet u schrap, want het Josdom davert op zijn grondvesten! Zal het groepsgevoel zegevieren? Is de ketting sterk genoeg?

Spelers : Tessa Verstreken, Marieke Greveraers, Fred Van Put, Jef Byl, Lieze Everaerts, André Van Langenhoven, Muriel Oversteyns en Bart Rasschaert.

Medewerkers : Luc Mafrans, Irene Liebens, Fred Van Put, Luc De Rick, Lieze Everaerts, Marleen Noppen, Tessa Verstreken, Luce Van Der Wilt, Anne Vanderveren, Bart Van Horebeek, Margriet Celis, Paula Lemmens, Elke De Prins, Andy De Deckker en Gaston Celis.

Auteur : Tom Lanoye

Regie : Luc De Rick

Speeldata : november 2012