2013-03: De Pechvogelaar

In een stijlvol appartement in Leuven, vol met technische snufjes die een eigen leven lijken te leiden, woont Lucas Devos, een trendy en succesvol televisiepresentator. We volgen zijn verwoede pogingen om zijn maagdelijkheid te verliezen en de ware liefde uit de weg te gaan. Terzelfdertijd stelt hij alles in het werk om zijn reputatie van berucht vrouwenjager in stand te houden.

Zijn wijze oudere broer, zijn toegewijde secretaresse, zijn wulpse PR-meisje en zijn bemoeizuchtige werkster participeren, al dan niet vrijwillig, aan deze krachtmeting.

Hawdons eerste commerciĆ«le succes liep twee volle jaren inde jaren ’70 in West End in London. Sindsdien werd het in meer dan 30 landen ter wereld met succes opgevoerd.

Spelers : Bart Rasschaert, Els Ruyters, Jef Rasschaert, Muriel Oversteyns en Irene Liebens

Medewerkers : Luc Mafrans, Jos Berghen, Jan Nouwkens, Jef Rasschqert, Marleen Noppen, Margriet Celis, Marianne Coekaerts, Lindsey Scheepmans, Karla Hoydonckx, Muriel Oversteyns, Anne Vanderveren, Bart Van Horebeek, Bernard De Ruyver, Marleen Bollaerts, Paula Lemmens, Elke De Prins, Jef Byl, Andy De Decker en Gaston Celis

Auteur : Robin Hawdon

Vertaling en regie : Marie Goossens

Speeldata : 15-16-22-23 maart 2013